Kvě 102010
 

Tým cheerleaders – roztleskávaček při VSK Univerzita Brno se letos poprvé zúčastnil týmové kategorie na Mistrovství ČR v cheerleadingu a využili tak nového rozdělení hlavních kategorií na výkonnostní a početní úrovně.
V počtu 8 osob se Tigers zúčastnili kategorie Senior Allgirl Cheer B Small, což je kategorie pro starší 15ti let a nižší výkonnostní úroveň. Celkem je povoleno až patnáct účastníků v této kategorii. Společně s Tigers soutěžili v kategorii také Falcons Sokolov – nový tým ze západních Čech – a Stars Varnsdorf – tým s poměrně dlouhou tradicí, který se mj. vloni zúčastnil Mistrovství světa ICU Worlds v USA na Floridě. O to větší je radost z vítězství nad takto zkušeným týmem.
Před Mistrovstvím brněnský tým bohužel provázely opět nehody a zdravotní potíže, proto se Tigers nemohli zúčastnit více seniorských kategorií. V kategorii Individual Peewees (děti 6 – 11 let) jsme však byli reprezentováni našimi dvěma slečnami Deniskou a Nikolkou, které skončily na 27. a 22. místě, především kvůli stále rostoucí obtížnosti předváděných prvků i u takto malých dětí.
V této chvíli se náš tým aktivně účastní různých vystoupení a připravuje nováčky na práci v další sezóně. Už teď se moc těšíme na podzimní Spirit Cheer Cup, kde budeme zase moct ukázat, co umíme.
Pozor – nábor nováčků stále probíhá! V případě zájmu kontaktujte trenérku pomocí kontaktů na webu www.cheerleader.cz.

 Posted by at 14.53

Sorry, the comment form is closed at this time.